JOHTAVA DTF-TEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Olemme keskitämme kaiken osaamisemme DTF-tulostustekniikkaan ja olemmekin ainoa yritys Suomessa, joka on erikoistunut yksinomaan tähän menetelmään. Seuraamme jatkuvasti alan kehittymistä ja teemme aktiivisesti töitä pysyäksemme sen edelläkävijöinä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota parasta osaamista asiakkaillemme ja meille on tärkeää, että omistautumisemme DTF-tulostukseen näkyy myös tietämyksessämme sekä palvelussamme.

SIIRTOKUVATUOTANTO

Prässäysvalmiiden siirtokuvien ja käyttövalmiiden UV-tarrojen valmistus on ydintoimintaamme. Olemme nopea ja joustava siirtokuvakumppani ja toimitusaikamme on n. 1-2 arkipäivää. Parhaimmillaan saat tilauksesi postissa jo seuraavaksi päiväksi. Myös tuotteiden noutaminen on mahdollista. Tampereen lisäksi olemme keväällä 2024 avanneet toimipisteet Turkuun ja Vantaalle.

LAITTEET, MATERIAALIT JA HUOLTO

Siirtokuvatuotannon lisäksi toimimme DTF-tulostimien ja tulostusmateriaalien maahantuojana. Käytämme omassa tuotannossamme samoja tulostimia ja materiaaleja, joita myymme asiakkaillemme.

Palveluihimme kuuluu olennaisena osana myös koneiden huolto ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle mahdollisimman joustava kumppanuus. Jos laitteiden kanssa ilmenee ongelmia, on meidän tehtävämme varmistaa tuotantonne jatkuvuus. Tarvittavat huollot ja korjaukset teemme ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella.